GORG DE SANTA MARGARIDA
Edat recomanada: A partir de 4 anys

 

El dia 22 d’octubre vam anar a la zona volcànica de la Garrotxa a veure el salt d’aigua més alt del riu Brugent, el gorg de Santa Margarida.

 

Com arribar:

– Heu d’agafar la C-63 fins  a la localitat de Les Planes d’Hostoles. Un cop entreu a la localitat heu de seguir per la carretera, passareu pel costat de l’hotel Can Garay. Passat l’hotel gireu a l’esquerre per seguir pel passeig de l’Estació. Podeu estacionar el vehicle en el mateix passeig o al costat de l’oficina de turisme que hi ha una zona d’aparcament.

 

 

Ruta:

– Un cop deixeu estacionat el vehicle heu de creuar la carretera seguint les indicacions de via verda en sentit Amer, agafeu el camí de terra que surt del costat del bar restaurant La Caseta.

 

IMG_3699

 

Passareu per una passarel·la amb baranes de fusta, continueu pel camí de terra.

 

IMG_3701

 

Passareu per sota de dos ponts i abans d’arribar a una passarel·la amb baranes de fusta hi ha un sender a l’esquerra senyalitzat Gorg de Santa Margarida. Agafeu aquest sender.

 

IMG_3705

 

Més endavant el sender per on aneu es divideix en dos senders, agafeu el sender de la dreta. Continueu per aquest nou sender i més endavant creuareu per les pedres un riu que quan vam anar-hi nosaltres estava sec.

Cap el final de la ruta arribareu a la part més complicada pels més petits, heu d’anar baixant el sender per les pedres fins que arribareu al gorg de Santa Margarida.

 

IMG_3723

 

IMG_3720

 

La tornada és pel mateix lloc per on heu vingut.

 

Durada   1,5h
Dificultat   3/5
Desnivell   3/5
Distància  2km
Indicacions   4/5
Estat del camí   3/5

download-iconHa estat útil?

Deixa un comentari