GORG DEL MOLI DELS MURRIS





 

Edat recomanada: A partir de 3 anys

El dia 14 de maig vam fer una ruta molt curta per anar a veure el gorg del Molí dels Murris a Les Planes d’Hostoles. Aquesta ruta pot ser un complement amb qualsevol de les rutes que hem fet a La Garrotxa.

 

 

Com arribar:

– Heu d’agafar la carretera C-63 en sentit a Les Planes d’Hostoles fins el quilòmetre 55,5 aproximat on hi ha una carretera a l’esquerre amb un indicador sentit Cogolls a 4 quilòmetres. Agafeu aquesta carretera i abans d’arribar a Cogolls a la dreta podreu veure al marge de la carretera diversos llocs per estacionar el vehicle, hi ha fustes que delimiten aquests llocs d’aparcament.

 

 

 

Ruta:

– Un cop deixeu el vehicle estacionat heu d’agafar el camí de terra que hi ha a l’esquerre dels llocs d’estacionament. En pocs metres passareu per un petit pont que creua la riera dels Cogolls. Un cop passeu el pont veureu una senyal de fusta que senyalitza cap a l’esquerre el Molí dels Murris.

Un cop agafeu aquest camí de l’esquerre heu de continuar fins que veieu un cartell informatiu a l’esquerre. En aquí hi ha un sender estret que fa baixada amb escales que et porten directament al gorg del Molí dels Murris.

 

IMG_7234

 

IMG_7235

 

Per tornar fins on es troba el cotxe heu de desfer el camí.

 

Durada   20m
Dificultat   1/5
Desnivell   1/5
Distància   200m
Indicacions   3/5
Estat del camí   2/5

download-icon
 



Ha estat útil?

Deixa un comentari