GORG DEL SALT A BORREDÀ
Edat recomanada: A partir de 3 anys

El Gorg del Salt a la riera de Mergaçol és un espectacular salt d’aigua d’uns vint metres d’alçada. És una ruta a tocar de Borredà i, és curta i apte per nens no acostumats a caminar. 

 

Com arribar:

 –  Per arribar-hi cal agafar la carretera C-16 i travessar el poble de Borredà, si veniu de Berga. A la sortida del poble hi ha un encreuament per continuar per la C-16 o agafar la BV-4656 cap a Sant Jaume de Frontanyà. A l’altre costat d’aquest encreuament hi ha una esplanada de terra on podeu deixar estacionat el vehicle.

 

 

Ruta:

– Travesseu la carretera C16 cap a Cal Tisoi i camineu pel voral en direcció a Ripoll. Uns metres més endavant agafeu el camí de terra indicat a la carretera amb una senyal  “Gorg del Salt”.

Continueu pel camí de terra fins que al cap de pocs metres veureu una barana de fusta col·locada per ajudar-se a continuar pel camí. Tot seguit una senyal de color blanc i verd indicant el Gorg.

El camí s’endisa entre vegetació mentre serpenteja baixant cap el Gorg. L’última part de la baixada hi ha esglaons de fusta.

 

 

download-icon
Ha estat útil?

2 comentaris a “GORG DEL SALT A BORREDÀ”

Deixa un comentari