CASCADA DEL RIU ARBOLÍ
Edat recomanada: A partir de 5 anys

El dia 17 de setembre vam anar fins a l’Arbolí a la recerca d’una cascada d’aigua. És una bona ruta per fer amb nens però on es troba la cascada aneu amb cura ja que el sender per veure-la està elevat i és força estret i passa a ser perillós per fer-ho amb nens. No recomanem que passeu amb ells.

 

Com arribar:

– Agafeu la carretera TV-7012 fins a l’Arbolí. Un cop dins el nucli aneu cap a l’avinguda de la Vall que és la carretera que surt del poble. Continueu aquesta carretera, deixant enrere l’Arbolí, durant una mica més d’un quilòmetre fins que veureu a l’esquerre un pal indicador de rutes. Després d’aquest cartell hi ha un espai al voral de la carretera on podreu estacionar el vehicle.

 

Ruta: 

– Aneu cap el pal indicador de rutes i continueu la pista que fa baixada en direcció el Coll d’Alforja seguint el GR-7.

 

DCIM100GOPROGOPR5041.

 

Anireu baixant per la pista de formigó fins que aquesta s’acaba, passa a ser de terra. A la dreta de l’inici de la pista de terra hi ha una original fletxa feta de fusta que senyala a un sender que baixa per continuar pel GR-7. Agafeu aquest sender.

 

DCIM100GOPROGOPR5048.

 

El sender va baixant la vall del riu Arbolí fent ziga-zaga, seguiu les marques del GR (blanc i vermell) fins que arribareu a una esplanada on hi ha un pal indicador de senders.

Agafeu el camí ample de terra que continua cap a la dreta en direcció el coll d’Alforja.

 

DCIM100GOPROGOPR5118.

 

Anireu passant diverses cases amb camps de cultiu fins que arribareu el riu Arbolí. No creueu el riu per continuar cap el coll d’Alforja pel GR. Continueu el camí amb el riu a la vostre esquerra.

 

DCIM100GOPROGOPR5124.

 

Uns metres més endavant arribareu a una bifurcació, agafeu el camí que baixa cap una casa deshabitada. Agafeu-lo.

 

DCIM100GOPROGOPR5127.

 

Passeu pel lateral de la casa que us portarà cap el sender on es troba la cascada del riu Arbolí. Cal recordar que aquest punt pot ser perillós pels més petits. Si no ho veieu clar no passeu amb ells ja que pot resultar perillós. A la foto es pot apreciar a la part dreta el sender estret i elevat respecte el riu.

 

DCIM100GOPROGOPR5129.

 

 

La tornada és pel mateix camí, ara toca pujar tot el que heu fet de baixada.

 

Durada   2,5h
Dificultat   3/5
Desnivell   3/5
Distància  4km
Indicacions   3/5
Estat del camí   3/5

download-iconDeixa un comentari