CLOT D’EN GODA I TOLL DELS ALEMANYS
Edat recomanada: A partir de 4 anys

El dia 12 de febrer vam anar al Clot d’en Goda a la Riba, bosc ombrívol envoltat de roques amb un rec que porta a una bassa. Al costat podreu gaudir del Toll dels Alemanys, un lloc màgic del riu Brugent.

 

Com arribar:

– Primer heu d’arribar a la localitat de la Riba, agafeu la sortida de la C14 cap a la Riba. Heu d’anar seguint les indicacions cap a Farena per la TV-7044. Un cop ja a la Riba i abans de sortir d’aquesta heu de girar a l’esquerre cap a l’avinguda de la Vila en direcció al centre. Un cop agafeu l’avinguda estacioneu el vehicle.

 

 

Ruta:

– Un cop deixeu estacionat el vehicle heu de tornar cap a la carretera en sentit a Farena fins que al cap d’uns metres heu d’agafar un camí que baixa a la dreta, a l’inici del camí hi ha una senyal de carrer sense sortida.

 

GOPR1910

 

Un cop agafeu el camí passareu pel costat del Molí paperer Cardó.

 

GOPR1909

 

Passeu pel costat d’una tanca que hi ha davant del molí i continueu pel camí que va paral·lel al riu Brugent on podeu veure diversos tolls d’aigua.

GOPR1786

El mateix camí creua el riu Brugent i just passat el riu hi ha un sender que puja a l’esquerre, agafeu-lo. A l’inici d’aquest sender hi ha un cartell informatiu del Clot d’en Goda.

GOPR1789

GOPR1791

Continueu pel sender i al cap de pocs metres passareu pel costat del Molí del Mas on hi ha una bassa.

 

GOPR1794

 

Passeu el Molí i continueu pel sender on passareu per diverses escales de pedra fins arribar al bosc d’en Goda on hi ha un planell informatiu de la Font de la Teula.

 

GOPR1807

 

Aquesta part de la ruta no té pèrdua ja que està indicat amb fletxes. La ruta és circular. Nosaltres vam iniciar la volta pel sender de la dreta fins arribar al Clot d’en Goda on hi ha una bassa

 

GOPR1813

 

Un cop passada la bassa hi ha un desviament a la dreta cap el Racó d’en Núria i Toll dels Alemanys. La baixada fins el toll haureu d’ajudar els més petits ja que té força desnivell. Tot i això podreu baixar fins el mateix toll.

 

GOPR1827

 

Un cop vist el toll torneu pel sender fins on està la fletxa del Toll dels Alemanys i continueu pel bosc d’en Goda per la ruta circular fins on està el planell informatiu de la Font de la Teula. La tornada és pel mateix camí d’anada.

 

 

Durada   2,5h
Dificultat   3/5
Desnivell   2/5
Distància   4,5km
Indicacions   5/5
Estat del camí   3/5

download-icon6 comentaris a “CLOT D’EN GODA I TOLL DELS ALEMANYS”

 1. Hola,

  Hi volem anar aquesta setmana i m’agradaria saber si el recorregut de 2,5h es fins arribar al toll dels alemanys i 2,5h més de tornada, o és el recorregut sencer fins tornar al poble de la riba. Hi volem anar amb gossos, i un és una mica vellet per caminar moltes hores.

  Moltíssimes gràcies

  Respon
  • Bona tarda, fins abans de la pandèmia el bany no estava prohibit. Pots provar de trucar a l’Ajuntament de la Riba i fer la consulta per assegurar que el bany estigui permès

   Respon

Deixa un comentari