COLL DE LA MURTA
Edat recomanada: A partir de 5 anys

El dia 27 de setembre vam pujar fins al Coll de la Murta a l’Espai Natural Protegit de les Muntanyes de Tivissa-Vandellòs. Ruta molt exigent pels nens amb fortes pendents per un sender pedregós. Recomanada per nens que estiguin acostumats a caminar. L’anada i tornada són d’un total de tres quilòmetres.

 

Com arribar:

– Heu d’agafar la T-310 en direcció a Pratdip. Un cop passeu el poble de Pratdip heu de continuar per la mateixa carretera, passareu també Santa Marina. A partir d’aquí heu d’anar atents ja que trobareu més endavant l’ermita de Santa Marina. Al costat de les fonts podreu deixar el vehicle estacionat.

 

Ruta:

– Heu de passar pel costat de les fonts i pujar les escales cap a l’ermita.

 

IMG_3199

 

Un cop heu pujat les escales gireu cap a la dreta deixant darrera l’ermita i el restaurant. Ja podreu veure indicacions dels GR que hi ha per fer. Aneu en sentit al Coll de la Murta que es troba a 1,4km. El camí s’inicia pujant les escales de pedra i agafant el sender. L’inici del sender té una pujada pronunciada.

 

IMG_3191

 

A partir d’aquí heu de continuar el sender seguint les marques del GR enmig del bosc. Hi ha trams que la pujada no es tran pronunciada, altres que heu d’ajudar els nens a pujar les pedres de grans dimensions que hi ha al sender.

El tram final el sender és més descobert i el camí pedregós. Un cop heu assolit el Coll de la Murta les vistes són impressionants.

 

IMG_3194

 

IMG_3193

 

La tornada és pel mateix camí

 

 

Durada   2h
Dificultat   5/5
Desnivell   5/5
Distància  3km
Indicacions   5/5
Estat del camí   2/5

download-iconDeixa un comentari