DESEMBOCADURA DEL GAIÀ
Edat recomanada: A partir de 3 anys

El dia 12 d’octubre vam anar a la desembocadura del riu Gaià i el castell de Tamarit. Una ruta que s’inicia envoltat de natura amb el riu Gaià continuant per la platja fins al castell de Tamarit i fent un tram de ruta del camí de ronda.

 

Com arribar:

– Heu d’agafar l’A7 en sentit a El Vendrell, si veniu de Tarragona, i agafar la sortida d’Altafulla. Quan arribeu a la rotonda heu d’agafar la segona sortida en sentit Altafulla, càmping Tamarit. Continueu fins que trobeu uns metres més endavant un desviament a la dreta en sentit al càmping de Tamarit. Passareu per un pont creuant les vies i agafeu el camí de l’esquerra sempre seguint les indicacions de càmping Tamarit i Espai Natural del Riu Gaià. A uns cinquanta metres abans d’arribar al càmping trobareu una indicació a l’esquerra, Espai Natural del Riu Gaià, agafeu aquest camí de terra fins a una esplanada on podreu deixar el vehicle estacionat.

 

 

Ruta:

– Un cop deixeu estacionat el vehicle heu d’agafar un corriol que us portarà fins a un camí de terra amb baranes de fusta. Nosaltres recomanem girar a l’esquerra i caminar uns cent metres fins a l’inici del camí on hi ha un planell informatiu del Gaià. 

 

IMG_3231

 

Un cop vist el planell torneu cap enrere i continueu el camí que tota l’estona va paral·lel al riu Gaià fins a la platja.

 

IMG_3235

IMG_3240

Un cop a la platja heu d’anar cap el castell de Tamarit, el tram de platja que s’ha de caminar són 600 metres.

 

IMG_3252

 

Un cop arribat al castell l’heu de vorejar ja fora de la platja i abans de tornar a baixar a la platja per l’altre costat heu d’estar atents a la zona boscosa i veureu una senyal del camí de ronda.

 

IMG_3266

 

Agafeu aquest camí que va per zona boscosa fins que trobareu un pal de fusta de GR (imatge) on nosaltres recomanem finalitzar la ruta ja que el camí de ronda continua per roques al costat del mar.

IMG_3279

La tornada és pel mateix lloc per on heu vingut.

 

Durada   2h
Dificultat   3/5
Desnivell   1/5
Distància  3km
Indicacions   3/5
Estat del camí   4/5

download-iconDeixa un comentari