GORGA DELS ESCURÇONS
Edat recomanada: A partir de 3 anys

El dia 29 d’abril vam anar a Joanetes a la Vall d’en Bas. Ruta molt curta ideal per anar-hi a l’estiu amb nens de totes les edats. Tot i que no vam anar-hi, si baixeu uns metres la riera de Joanetes arribareu al Gorg Blau.

Com arribar:

– Heu d’anar cap a la localitat de Joanetes per la GIV-5273, sortireu de la localitat sense deixar la mateixa carretera i just passat el quilòmetre 3 hi ha un desviament a l’esquerre senyalitzat amb pal indicador de rutes, Gorgues a cinc minuts.

GOPR3522

Continueu per la pista fins que al cap de pocs metres arribareu a una bifurcació, aneu cap a la dreta fins que arribareu a una nau amb neumàtics. Deixeu estacionat el vehicle arrenglerat per no causar molèsties. (Actualització juliol 2021: Ja no es pot accedir per la pista excepte veïns. Per tant, el vehicle s’ha deixar a la zona d’estacionament que hi ha a Joanetes)

Ruta:

– Un cop deixeu el vehicle estacionat heu d’anar pel camí que fa baixada.

GOPR3474

Al cap d’uns metres ja escoltareu com baixa l’aigua per la riera. El camí es bifurca en dos, un travessa la riera per un pont de formigó i, l’altre continua per creuar també la riera. Tots dos van a parar al mateix punt.

GOPR3515

Un cop creuada la riera per una de les dues opcions el camí continua paral·lel al riu, hi ha una senyal que diu ‘FARIENHEIM’. 

GOPR3512

Al cap d’uns vint-i-cinc metres hi ha un sender que baixa a la riera. Agafeu-lo que us portarà a la part d’adalt de la gorga.

GOPR3496

Si voleu baixar a la gorga heu de tornar enrere i baixar uns metres el camí, hi ha un sender força amagat que us portarà al gorg. Per baixar el sender haureu d’ajudar els petits degut a que hi ha força vegetació.

GOPR3489

Ara us queda la tornada desfent el camí d’anada fins on es troba el cotxe.

 

Durada   10min
Dificultat   1/5
Desnivell   1/5
Distància   300m
Indicacions   1/5
Estat del camí   1/5

download-icon
Deixa un comentari