LA FAGEDA D’EN JORDÀ

 

Edat recomanada: A partir de 3 anys

L’itinerari que vam fer va ser el Pedestre núm. 2. El recorregut està senyalitzat amb pictogrames de color blau. El total de l’itinerari és d’ 1,5km i es pot realitzar en una hora fent aturades per fotografiar l’indret. La millor època de l’any per anar-hi és a la tardor per la gamma de colors rogencs que agafen les fulles dels faigs abans de caure.
La Fageda d’en Jordà creix sobre la colada de lava del volcà Croscat i es troba al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

 

Com arribar:

– Heu de sortir d’Olot agafant la carretera que va direcció a Santa Pau (GI-524) i en el quilòmetre 4 hi ha l’aparcament de pagament a mà esquerre on podreu deixar el vehicle, Àrea de Can Serra. Aquest aparcament té tarifa diària i no per hora.

 

 
 

Ruta:

– Sortim de l’aparcament i travessem la carretera per un pas soterrani; a l’altra banda, baixarem les escales que donen accés a la Fageda d’en Jordà. Abans de baixar les escales hi ha el monòlit en memòria del poeta Joan Maragall.

 

IMG_1534

 

A partir d’aquí hem de seguir el sender número 2 de color blau (Sender Joan Maragall) el qual dóna la volta per tornar de nou a l’aparcament.

 

DSC01907

 

També és possible fer l’excursió en carro. Aquesta excursió és d’una hora aproximadament i es fa un recorregut de 6 quilòmetres. S’ha de reservar hora. Els carros surten de l’aparcament de Can Serra a cada hora.

 
 

IMG_5267

 

Durada   1h
Dificultat   1/5
Desnivell   1/5
Distància   1,5 km
Indicacions   5/5
Estat del camí   2/5

download-icon
Deixa un comentari