L’ENCANYISSADA AL DELTA D’EBRE
Edat recomanada: A partir de 3 anys

El dia 29 de març vam fer una ruta en bicicleta al Delta de l’Ebre. Pots escollir fer-la al Delta nord o sud, nosaltres vam escollir el sud. Vam vorejar l’Encanyissada, la llacuna més gran del Delta, on es poden veure espècies d’aus com flamencs. Tot i que no vam arribar també es troba La Tancada, un altre llacuna. La mateixa ruta es pot fer a peu.

 

Com arribar:

 – Si veniu per la N-340 a l’alçada d’Amposta heu d’agafar la carretera TV-3405 en sentit a Sant Jaume d’Enveja. Un cop agafeu aquesta carretera heu d’estar atents a les senyalitzacions ja que hi ha múltiples camins. Heu d’anar en direcció a Poblenou, a la Casa de la Fusta. Un cop arribeu a la Casa de la Fusta podeu deixar el vehicle estacionat al pàrquing asfaltat o un de terra que hi ha al costat.

 

 

Ruta:

– El punt de sortida és la Casa de la Fusta, construcció de color verd que és un museu ornitològic. Al costat hi ha el lloguer de bicicletes. Us deixo el llistat de preus (cliqueu a sobre de la imatge per ampliar-la).

 

IMG_1746

 

Solament sortir del lloguer de bicicletes trobrareu una caseta d’observació de la llacuna de l’Encanyissada. La ruta comença aquí i heu d’anar cap a l’esquerra. La ruta es tota en pla.

 

IMG_1821

 

Anireu agafant camins de terra exclusius per a bicicletes i camins asfaltats per on circulen també els cotxes. La ruta és circular i dóna la volta a l’Encanyissada, són uns 12 km, i es pot fer en dues hores. També podeu apropar-vos a La Tancada que és la següent llacuna.

 

IMG_1785

 
 

Durant la ruta veureu casetes d’observació i panells informatius que et diuen a quin punt et trobes i les espècies d’aus que es poden veure. Si voleu observar les aus podeu portar prismàtics.

 

IMG_1781

 

Donat que la ruta és llarga per a un nen de tres anys, nosaltres vam instal·lar una cadira a la bicicleta i, també, una barra Trail Gator per remolcar la seva bicicleta.

 

IMG_1792

 

Durada  Bike_Icon_32   2 a 3h
Dificultat   3/5
Desnivell   1/5
Distància   12 km
Indicacions   2/5
Estat del camí   3/5

download-icon
Deixa un comentari