MOLÍ FONDO
Edat recomanada: A partir de 3 anys

 

El dia 20 d’octubre vam anar a Sant Joan de les Fonts per veure el salt d’aigua del Molí Fondo i el seu entorn. Ruta en plena zona volcànica on es poden veure les tres colades basàltiques de lava.

 

Com arribar:

– Heu d’anar a la localitat de Sant Joan de les Fonts i seguir les indicacions cap el pont medieval. Abans d’arribar al pont podreu deixar el vehicle estacionat.

 

 

Ruta:

– Un cop deixeu estacionat el vehicle heu d’anar cap el pont medieval. Un cop passeu el pont deixareu a la dreta l’oficina de turisme i heu de pujar les escales seguint les indicacions de la ruta 16 cap el Molí Fondo.

 

IMG_3525

 

IMG_3527

 

Un cop pugeu les escales continuareu per un sender entre murs de pedra. Quan acabi aquest sender arribareu a una senyal i heu de continuar cap a la dreta, ruta 16.

 

IMG_3530

 

Uns metres més endavant arribareu a un altre senyal indicant Molí Fondo. Agafeu el sender en aquesta direcció que baixa directament al salt d’aigua. La baixada no és perillosa però sí que té pendent. Aneu amb compte amb els petits.

 

 IMG_3542

 

Un cop vist el salt torneu escales amunt fins al camí principal (on hi havia la senyal de Molí Fondo). Ara aneu cap a la dreta en sentit al Boscarró. Es tracta d’una ruta circular d’uns trenta minuts.

 

IMG_3560

 

Passareu pel costat d’una tanca de fusta i en uns metres arribareu a la Pedrera del Boscarró, on es poden veure les tres colades basàltiques de lava.

 

IMG_3561

 

Un cop passeu la pedrera pugeu el camí cap a la dreta fins al mirador on es pot veure el monestir de Sant Joan. Seguiu el camí ja de tornada amb vistes a l’església.

 

IMG_3569

 

Passareu pel costat d’un poblat iber i més endavant agafeu les escales que baixen a la tanca de fusta. La tornada és pel mateix lloc per on heu vingut.

 

Durada   1h
Dificultat   2/5
Desnivell   3/5
Distància  1km
Indicacions   4/5
Estat del camí   3/5

download-iconDeixa un comentari