PANTÀ DE SIURANA
Edat recomanada: A partir de 4 anys

El dia 19 d’ Octubre vam fer una ruta sense cap complicació al Pantà de Siurana. Tot el recorregut es fa per una pista forestal sense desnivells per un costat del pantà fins arribar a el Riuet de la Gritella. El recorregut es fa en dues hores sense aturades i el recorregut no arriba els sis quilòmetres.

 
 

Com arribar:

– Heu d’agafar la C-242 en direcció a Cornudella de Montsant. Abans d’arribar al poble hi ha una senyal a la dreta ‘Pantà de Siurana’. Nosaltres vam agafar aquest desviament però un cop arribes al pantà no hi ha lloc per estacionar i has de deixar el vehicle al marge de la carretera. També es pot accedir al pantà seguint recte per la C-242 fins a Cornudella de Montsant i, un cop passat el poble, hi ha una senyal també a la dreta ‘Pantà de Siurana’. Aqui hi ha un pàrquing al costat de la presa.

 

 

 Ruta:

– Heu de travessar la presa del pantà fins el camí forestal que hi ha a la esquerra. Un cop agafeu el camí no l’heu de deixar en cap moment. Aquest camí envolta el pantà.

Al final del pantà arribarem al Riuet de la Gritella, Toll del Forn, que alimenta Siurana. Per nosaltres el millor de la ruta. Podeu creuar el riuet gràcies a pedres grans que fan de camí.

 
IMG_3430
 

Per tornar heu de desfer el camí fins arribar al pàrquing de la presa.

 

Durada   2 a 3h
Dificultat   2/5
Desnivell   1/5
Distància   6 km
Indicacions   3/5
Estat del camí   2/5

download-icon
 Deixa un comentari