PONT DE LLIERCA
Edat recomanada per baixar a la riera: A partir de 5 anys

El dia 27 d’abril vam anar a veure el pont medieval de LLierca. Nosaltres proposem creuar el pont per anar-hi amb nens de totes les edats. Per baixar a la riera s’ha d’agafar un estret sender que ja no és apte per anar amb nens molt petits.

 

Com arribar:

– Heu d’anar cap a la localitat de Montagut. Per arribar heu d’agafar la carretera GIP- 5233. Un cop a Montagut heu d’anar en direcció a Sadernes. Sortireu de Montagut per la carretera GIV-5231, en el quilòmetre 2 passareu pel costat  del càmping Montagut. Un cop el passeu el càmping a la dreta ja podreu veure el Pont de Llierca. Uns metres més endavant, abans d’arribar el quilòmetre 3, hi ha una zona d’estacionament a l’esquerra de la carretera.

 

 

Ruta:

– Un cop deixeu el vehicle estacionat heu d’anar cap el sender on hi ha un pal indicador de GR-1, Camí d’accés al Pont de Llierca.

 

GOPR3357

 

Continueu el sender que va paral·lel a la carretera, al cap de pocs metres el sender acaba a la carretera. Creueu la carretera i ja estareu a la part superior del Pont de Llierca

 

GOPR3361

 

GOPR3362

 

Si voleu baixar a la riera heu de creuar el pont i continuar el sender, trobareu un pal indicador de rutes, gireu a la dreta cap a Montagut. Al cap d’uns metres hi ha un sender a la dreta que baixa cap a la riera. El sender té força pendent, és estret i frondós de vegetació. Podeu baixar amb nens però els haureu d’ajudar ja que relliscaran degut a la pendent. Tampoc és perillós. Un cop a la riera podreu gaudir de les vistes del pont i si és estiu podreu aprofitar per gaudir del bany.

 

La tornada és pel mateix camí d’anada.

 

 

Durada   15min
Dificultat   4/5
Desnivell   4/5
Distància   300m
Indicacions   5/5
Estat del camí   2/5

download-icon
3 comentaris a “PONT DE LLIERCA”

  1. Lloc genial per anar-hi amb canalla! Però per baixar al lloc per banyar-se és millor agafar un camí que surt just abans del pont a l’esquerre. Hi ha una barana de fusta que el va marcant. És assequible per a nens a partir de 2 anys però no per anar-hi amb cotxet! L’aigua està tèrbola, però no gaire freda! Molt bona!

    Respon

Deixa un comentari