PONT DEL DIABLE
Edat recomanada: A partir de 3 anys

El dia 17 d’agost vam anar al Pont del Diable al costat de Tarragona, és una ruta circular que no arriba als quatre quilòmetres, tot i que en nostre cas únicament vam visitar el pont i vam passejar per la zona. No recomanem fer-la a l’estiu, tot i que la vam fer a l’agost, les temperatura era inusual per l’època de l’any, molt suau. Això sí, agafeu gorra ja que la majoria de la ruta no hi ha ombra.

 

Com arribar:

– El punt de sortida és la ciutat de Tarragona i heu d’agafar la N240 sentit Valls (no arribareu a Sant Salvador). Un cop agafeu aquesta carretera veureu una benzinera a la dreta, abans d’arribar a aquesta benzinera hi ha un desviament amb una senyalització que diu “Pont del Diable”. Agafeu aquest desviament fins a una zona d’estacionament on podreu deixar el cotxe.

 

 

Ruta:

– Veureu l’entrada al parc, antiga porta d’una finca, un cop creuada veureu un jardí “romàntic” amb zones de pícnic i amb un plànol de la zona. Heu de seguir el camí amb marques de color blau. Més endavant deixareu a l’esquerre la Casa de la Guarda que és un punt d’informació que el dia que vam anar estava tancat. En pocs metres arribareu al Pont del Diable. Podeu seguir el mateix camí i passar per sota del pont, també podeu pujar per un dels costats i caminar per dalt del pont. Nosaltres vam continuar pel camí que s’endinsa al bosc però no vam arribar a fer la ruta circular. A l’estona vam desfer el camí fins a arribar de nou al cotxe.

Tenim pendent tornar-hi per fer la ruta circular. Un cop feta ja l’explicarem.

 

IMG_6052

 

Durada   2h
Dificultat   2/5
Desnivell   3/5
Distància   3,5 km
Indicacions   2/5
Estat del camí   3/5

download-icon
Deixa un comentari