OLOT

 

Edat recomanada: A partir de 3 anys

El dia 17 de Novembre vam poder fer tres rutes en el mateix dia a la localitat d’Olot. La primera és La Moixina, situat dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa  declarada reserva d’interès geobotànic, la següent és el Parc Nou, un jardí botànic, i per últim, el Parc de la Pedra Tosca, un lloc magnífic per passejar a peu o en bicicleta. Les tres rutes no tenen cap dificultat.

Va quedar pendent fer una ruta pel voltant del riu Fluvià i, un altre, al volcà Montsacopa. Tot i que faria falta una altre dia per fer-les.

 

La Moixina

 

Com arribar:

– He d’agafar la C-152 en direcció a Olot, quan entreu a Olot trobareu una rotonda i heu de tirar per la primera sortida i agafar l’avinguda Sant Jordi fins que trobeu un altre rotonda. A la primera sortida d’aquesta rotonda agafeu la carretera de la Deu i uns metres més endavant podreu estacionar el vehicle davant del restaurant La Deu.

 

 

Ruta:

– De la zona d’aparcament fins a la Moixina hi ha uns cinquanta metres seguint per la carretera de la Deu. La ruta és molt curta i és circular on es pot veure dues fonts, la Deu i la Moixina. L’entorn és idíl·lic, és un indret perfecte per fotografiar.

 

IMG_6219

 

IMG_6221

 

IMG_6223

 

download-icon
 

Parc Nou d’Olot

 

Com arribar:

– Heu d’entrar a Olot per la carretera C-152 i quan trobeu la rotonda continuar recte, aquesta carretera agafa el nom d’ avinguda Santa Coloma, aneu pendents ja que el Parc Nou el trobareu a la dreta. Hi ha zona d’estacionament al costat del mateix parc.

 

 
 

Ruta:

– El Parc nou és un jardí botànic de 4 Ha de roures, faigs, plàtans envoltats de camins. Dins del parc hi ha la Torre Castanys on hi ha Centre d’Informació del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i el Museu dels Volcans.

 

IMG_0436

 

IMG_6186

 

download-icon

  

 

Parc de Pedra Tosca

 

Com arribar:

 – Heu d’agafar la carretera C-152 sentit Olot, un cop passeu per Les Preses hi ha un desviament a l’esquerre. Hi ha senyals que indiquen el Parc de la Pedra Tosca, agafeu aquest desviament i anireu per una carretera estreta, GIP-5226. A pocs metres hi ha una petita zona d’estacionament on podeu deixar el vehicle.

 

 

Ruta:

El Parc de Pedra Tosca està format per un laberint de camins, parets seques, artigues i cavanes. Aquesta ruta es pot fer tant a peu com a bicicleta. El recorregut està indicat tot i que si volem arribar a Olot ho podem fer sense accedir als diferents camins que anem trobant. També hi ha un petit camí que accedeix al riu Fluvià. Aquest camí està al costat d’una antiga parada d’autobus.

 

IMG_6451

 

IMG_6465

 

IMG_6463

 

download-icon

 Deixa un comentari