LA ROCA FORADADA A PRADES
Edat recomanada: A partir de 3 anys

El dia 1 de novembre vam anar a la roca foradada a Prades. És una roca amb forma d’arc degut a l’erosióEs recomana fer aquesta ruta a la tardor per la tonalitat de verds i marrons del bosc.

 

Com arribar:

– Aneu cap a Prades per la carretera T701 si veniu de Reus o per la carretera T700 si veniu de Montblanc. Un cop arribeu a Prades aneu cap el carrer Colomers on trobareu diversos llocs per estacionar el vehicle.

 


 

Ruta: 

– Aneu cap el pòrtic d’entrada a la plaça de l’església. A l’altre costat de la carretera hi ha el carrer Sant Roc on està l’oficina de La Caixa. Creueu la carretera i agafeu el carrer Sant Roc. Més endavant passareu pel costat de l’ermita Sant Antoni.

 

IMG_2277

 

Continueu pel camí de terra fins que arribareu a una bifurcació, aneu cap a l’esquerre. Uns metres més endavant hi ha una senyalització a la dreta que indica Capafonts per l’Abellera. No feu cas, continueu recte pel carrer asfaltat que fa pujada.

 

DCIM100GOPROGOPR6078.

 

Continueu el carrer fins que veureu un camí de terra que surt a la dreta. A l’inici del camí hi ha una tanca per impedir el pas de vehicles i un pal indicador de rutes. Agafeu el camí cap a la Roca Foradada i Els Pins.

 

DCIM100GOPROGOPR6079.

 

Continueu el camí que s’endinsa en el bosc, passareu pel costat de les Coves de les Nenes i els Capellans.

 

DCIM100GOPROGOPR6084.

 

El camí us portarà a l’àrea de lleure on està el llac de Prades. Continueu el camí, hi ha una senyal que indica Roca Foradada.

 

DCIM100GOPROGOPR6087.

 

 

Tot seguit trobareu a l’esquerra la Roca Foradada.

 

DCIM100GOPROGOPR6088.

 

La tornada és pel mateix camí d’anada.

 

 

 

Durada   1,5h
Dificultat   1/5
Desnivell   2/5
Distància  2,5km
Indicacions   5/5
Estat del camí   1/5

download-icon
Deixa un comentari