SALT DE CAN COTILLA
Edat recomanada: A partir de 3 anys

El dia 27 de setembre vam anar fins a Santa Pau a La Garrotxa per anar a veure el Salt de Can Cotilla. És una ruta curta i que no presenta cap dificultat per fer-la amb els petits.

 

Com arribar:

– Agafeu la carretera GI-524 que va d’Olot cap a Santa Pau. Travesseu Santa Pau en direcció a Mieres, passareu pel costat del càmping de Can Patxet i just passat el cartell de quilòmetre 11 hi ha un camí asfaltat a l’esquerra. Agafeu aquest camí i continueu fins que pugueu deixar estacionat el vehicle arrenglerat al voral sense molestar.

 

 


 

Ruta: 

– Seguiu el camí que travessa la riera de Sant Martí.

 
DCIM100GOPROGOPR5258.
 

Passada la riera el camí es divideix en dos camins de terra, un que va cap el Molí Nou i, l’altre que puja. Agafeu el que puja, és el de la dreta.

 
DCIM100GOPROGOPR5259.
 

Al cap de pocs metres el camí es torna a dividir, agafeu el camí que gira cap a la dreta. A l’inici d’aquest nou camí hi ha pintada al marge de pedres una marca de color groc en forma d’X.

 

DCIM100GOPROGOPR5261.

 

Continueu el camí que s’endinsa a una petita zona boscosa. Passada la zona boscosa hi ha un camp a la dreta on hi ha tres fils elèctrics.

 
DCIM100GOPROGOPR5263.
 

Trèieu el fil i un cop passeu torneu a col·locar el fil com estava. Continueu el camí de terra fins que veureu una porta de fusta a la dreta del camí.

 

DCIM100GOPROGOPR5265.

 

Obriu la porta i baixeu per un corriol envoltat de vegetació que us portarà directament a la font i el Salt de Can Cotilla. 

 

DCIM100GOPROGOPR5272.

 

La tornada és pel mateix camí d’anada

 
 

Durada   1h
Dificultat   2/5
Desnivell   4/5
Distància  1,5km
Indicacions   0/5
Estat del camí   4/5

download-iconDeixa un comentari