SALT DELS CASTELLASSOS
Edat recomanada: A partir de 3 anys

El dia 22 de maig vam anar al poble deshabitat de Remullà a Vandellòs. A prop del poble hi ha el Salt dels Castellassos. Si voleu veure el salt amb aigua aneu després d’abundants pluges.

 

Com arribar:

– Aneu cap a la localitat de Vandellós per la carretera C-44. Un cop arribeu a Vandellós continueu per la mateixa carretera, passeu el primer semàfor sentit Mora d’Ebre, uns metres més endavant hi ha el lateral de la carretera, agafeu el lateral que us portarà per una pista asfaltada en sentit a Remullà. Un cop a Remullà travesseu el poble i, al final, hi ha una esplanada on podreu deixar el vehicle estacionat.

Ruta:

– Un cop deixeu el vehicle estacionat continueu pel camí del Vidriers seguint el PR-C 91. A l’inici del camí a la dreta hi ha un pal indicador.

 

GOPR3722

 

En breu arribareu els rentadors de Remullà.

 

GOPR3726

 

Continueu per la pista que poc a poc s’endinsa al bosc. Arribareu a un encreuament de camins, continueu recte seguint el camí dels Vidriers, veureu un pal indicador al terra.

 

Creuareu la riera que sinó ha plogut no baixarà aigua. Continueu pel camí i al cap d’uns metres veureu un pal indicador de rutes. Continueu per la mateixa pista en sentit els Castellassos.

 

Arribareu a una esplanada d’on surten dos senders, agafeu el sender de la vostre dreta. És el sender més estret.

 

GOPR3737

 

El sender va girant cap a l’esquerre fins que us trobareu el salt de cara. Per arribar fins a la base del salt ho podeu fer anant per la riera si aquesta no porta aigua.

GOPR3739

 

Per tornar el vehicle desfeu el camí d’anada.

 

Durada   1,30h
Dificultat   3/5
Desnivell   3/5
Distància   2km
Indicacions   3/5
Estat del camí   3/5

download-icon
Deixa un comentari