TOLL DEL VIDRE

 

El dia 9 d’agost vam anar fins el Toll del Vidre a Els Port. Aquesta ruta es pot fer caminant o deixant el cotxe al costat mateix del toll.

 

Com arribar:

– Heu d’anar fins el poble d’Arnes. Per arribar heu d’agafar la T-330 en sentit a Vallderoures fins el quilòmetre 11 aproximadament on hi ha un desviament cap a Arnes. Un cop entreu al poble heu de girar cap a la dreta i continuar fins que trobeu un senyal que indica El Toll del Vidre. Agafeu aquest desviament que us portarà per una pista deixant l’Hotel Vilars Rurals a l’esquerra. D’aquí fins al Toll del Vidre hi ha uns 7 quilòmetres dels quals l’últim quilòmetre i mig és fa per pista de terra. Si voleu podeu estacionar el vehicle abans d’agafar la pista de terra i arribar caminant fins al Toll agafant el riuet de les Valls (aquesta opció no la vam fer i vam continuar en cotxe fins al mateix Toll).

El tram de pista de terra i l’entrada a la zona d’estacionament es pot fer amb turisme tot i que hi ha llocs on s’ha d’anar a velocitat reduïda. 

 

Ruta: 

– Un cop heu deixat el vehicle estacionat, creueu la pista de terra i continueu el camí que us portarà directament fins al Toll baixant per unes escales de fusta.

 

IMG_2374

IMG_2372

 

Durada   5min
Dificultat   1/5
Desnivell   1/5
Distància  100m
Indicacions   5/5
Estat del camí   1/5

download-icon

 

Deixa un comentari