VOLCÀ EL CROSCAT
Edat recomanada: A partir de 4 anys

L’itinerari que vam fer va ser el Pedestre núm. 15. El recorregut està senyalitzat amb pictogrames de color verd clar. El total de l’itinerari és d’ 3km i es pot fer en dues hores. El volcà Croscat es troba al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, aquest va ser dedicat durant 25 anys a l’explotació de greda, d’aquí el seu estat actual.

 
 

Com arribar:

– He d’agafar la carretera (GI-524) que va d’Olot a Santa Pau i abans d’arribar al poble de Santa Pau a mà dreta hi ha un aparcament, Aparcament de Santa Margarida. Aquest es gratuït i aquí podem deixar el vehicle estacionat.

 

 

Ruta:

– Hem de sortir de l’aparcament en sentit Olot i creuar la carretera seguint les senyalitzacions de l’itinerari número 15.

 

DSC02080

 

Seguirem per un camí de terra lateral a la carretera fins arribar a un camp de cultiu i pastura. Agafarem el trencant  a l’esquerra el qual s’enfila cap a Can Passavent.

 

DSC02085

 

Tot seguit creuarem una zona boscosa fins que trobem unes escales amb travesses que ens portaran fins a un centre d’informació (Can Passavent). Tot seguit arribarem a les grederes. Per tornar hem de desfer l’itinerari fins arribar de nou a l’aparcament.

 

DSC02094

 

DSC02105

 

 

Durada   2h
Dificultat   2/5
Desnivell   3/5
Distància   3 km
Indicacions   5/5
Estat del camí   3/5

download-icon

 Deixa un comentari